Landsforeningen af VæreSteder

Studentermedhjælp søges

Kan du motivere, vejlede og vise omsorg digitalt?
Har du samtidigt lyst til at gøre en forskel for socialt udsatte mennesker?

Landsforeningen af VæreSteder har i forbindelse med COVID-19 pandemien etableret Det Digitale Værested. Det er en digital gruppe for aktiviteter og samvær for socialt udsatte mennesker, der normalt har en hverdag på et værested.

Vores nuværende studentermedhjælpere skal i gang med nye udfordringer, og vi har derfor brug for nye studentermedhjælpere til vores digitale værested.

Vi forestiller os, at du er i gang med en professionsbachelor i pædagogik / socialrådgivning / ergoterapi, men det kan også være, at du læser på universitet og gerne vil have praktisk erfaring med socialt arbejde. Det særlige ved at arbejde i Det Digitale Værested er, at det er socialt arbejde på en ny måde, hvor vi hele tiden eksperimenterer og afprøver nye løsninger digitalt.

Det er vigtigt, at du er udadvendt, nysgerrig, er struktureret, fleksibel og også har godt kendskab til platformen Facebook. Vi forestiller os også, at du ikke er bange for at blive kastet ud i nye opgaver.

Arbejdet i det digitale værested er primært om aften og i weekenden.

 

Dine arbejdsopgaver i det digitale værested:

  • Være opsøgende og kontaktskabende digitalt
  • Motivere til deltagelse i aktiviteter
  • Igangsætte aktiviteter
  • Være med til at skabe nye sociale relationer mellem brugerne
  • Give omsorg til brugerne, når de udfordret i hverdagen
  • Være med til at skabe struktur i brugernes hverdag

 

Landsforeningen af VæreSteder har kontor i Fredericia, hvor der er ansat 12 medarbejdere, som hver dag går på arbejde for at forbedre vilkårene for socialt udsatte mennesker. Da dit arbejde primært er aften og weekend forestiller vi os, at du arbejder hjemmefra. Du vil få en introduktion til opgaven, og du vil desuden have gode muligheder for sparring. Vi forventer, at du kan arbejde ca. 10-15 timer ugentligt.

Landsforeningen af VæreSteder har 230 væresteder og bo-former som medlemmer. Vores arbejde tager udgangspunkt i 3 programmer: Sport for LIVET, Den gode historie og Konstruktive fællesskaber.

I forbindelse med nedlukningen af Danmark på grund af COVID19 udvidede vi programmet Konstruktive fællesskaber og oprettede Det Digitale værested.

Landsforeningen af VæreSteder indhenter børne- og straffeattest forud for en eventuel ansættelse.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Marika Sabroe tlf. 2960 4946

Tiltrædelse: Snarest.

Vi skal have din ansøgning senest den 25. november 2020.

Send den til Landsforeningen af VæreSteder mrk. ”Studentermedhjælpere til det digitale værested”.

Mail: Marika.lvs@lavs.dk