Landsforeningen af VæreSteder

Konsulent til kommunikation

Landsforeningen af VæreSteder søger en konsulent, der med en stærk kommunikationsfaglighed kan fortælle den gode historie fra landets væresteder og vise, at konstruktive fællesskaber og idræt kan gøre en forskel for socialt udsatte mennesker.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet indenfor kommunikation eller journalistik og har en bred kommunikationsprofil. Du skal trives med at omgås mange forskellige mennesker, og du har både et naturligt blik for, hvor den gode historie ligger gemt, og hvordan den bedst formidles til relevante målgrupper.

Opgaverne i stillingen er mange og varierede. Der vil både være opgaver på strategisk og mere operationelt niveau. Derfor søger vi en kollega, som spænder vidt i sine erfaringer og kompetencer og kan tage ansvar for en bredere portefølje af kommunikationsopgaver, hvor man samtidigt skal have mod, vilje og evne til at sætte en retning for kommunikationsarbejdet.

Du skal blandt andet kunne:

  • Arbejde strategisk, udvikle og eksekvere på kommunikationsstrategi og delstrategier
  • Arbejde hands-on med kommunikation på sociale medier, herunder opsætte annoncer og kampagner på sociale medier
  • Arbejde med nyhedsformidling herunder interne nyhedsbreve og til web. Gerne med kendskab til Umbraco.
  • Skrive den gode pressemeddelelse og få pressen i tale
  • Idéudvikle og være tovholder på kampagner
  • Have lyst til at arbejde opsøgende og formidle de gode historier fra værestederne og de socialt udsatte mennesker selv på diverse platforme
  • Det er et plus, hvis du kan lave videoproduktion til f.eks. de sociale medier
  • Det er også et plus, hvis du kan løse grafiske opgaver til husbehov

 

Om os

Landsforeningen af VæreSteder har 230 væresteder og boformer som medlemmer. Vores arbejde tager udgangspunkt i 3 programmer: Sport for LIVET, Den gode historie og Konstruktive fællesskaber.

Vi har kontor i Fredericia, hvor der er ansat 12 medarbejdere, som hver dag går på arbejde for at forbedre vilkårene for socialt udsatte mennesker. Du bliver den eneste i teamet med kommunikationsbaggrund, men der vil være gode muligheder for at sparre med kollegaer med andre fagligheder.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst. Arbejdssted er på Landsforeningen af VæreSteders sekretariat, Danmarksgade 6A, 1 i Fredericia. Vi forventer, at du har bil til rådighed.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV, hvor du gerne må komme med konkrete eksemplarer på dit arbejde herunder angive, hvilke sociale profiler du har kendskab til. Ansøgningsfrist den 25. november. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 27. november. Tiltrædelse den 1. januar 2021.

Ansøgning og CV sendes til lvsinfo@lavs.dk mrk. Kommunikationskonsulent.

 

Yderligere information

Kontakt Administrations- og programchef Simon Larsen

Mail: simonlarsen@lavs.dk Mobil: 2134 6633